Verticaal transport

Logis past heel goed bij aanbieders van bijvoorbeeld:

  • Mobiele, telescoop- & torenkranen
  • Autolaadkranen 

  • Speciaal transport
  • Overige producten t.b.v. infrawerk, zoals rijplaten
  • Dienstverlening; chauffeurs/machinisten

Kort gezegd bedrijven in de branche verticaal transport.

Ons TMS
shape-bg

Kraanbedrijven die hun planning willen verbeteren

Hoe groter de kraan, hoe mooier. De liefde voor krachtpatsers is de verbindende factor in de kraanwereld van Nederland. Liever praten over de nieuwste kraan dan over computerprogramma’s. Wij begrijpen dat wel!

Maar wil jij er voor zorgen dat jouw kranen op het afgesproken tijdstip op de juiste plek staan te draaien, dan ben je hier goed. Voor deze kraanbedrijven ontwikkelden we Logis. Bedrijven die willen groeien én daarbij de vruchten van automatisering niet willen laten hangen. 


Wij zijn klaar voor verandering
shape-bg
bg

Onze opdrachtgevers

Welke bedrijven uit de verticale transportsector werken er nog meer met ons TMS Logis?

Deze bedrijven werken met Logis
circle

Kraanactiviteiten én transport

Logis is een mooie match voor verhuurbedrijven vanaf enkele mobiele kranen, telescoopkranen, torenkranen en/of autolaadkranen. Wanneer je ongeveer tien kranen verhuurt, is het planningsproces veel efficiënter in te richten. Zeker wanneer je nu nog met Excel en papier werkt. Bovendien bespaart het later in het proces een groot deel administratief werk.

Yes, wij willen slimmer werken
shape-bg

Over verticaal transport en kraanbedrijven

Verticaal transport is de verzamelnaam van de branchevereniging voor bedrijven die zich bezighouden met kraan en transportactiviteiten. Dit kunnen heel verschillende bedrijven zijn, van eigenaars die zelf meewerken op een kraan, tot grote verhuurders waar iedere dag tientallen kranen het erf verlaten.

Allemaal hebben ze een planbord waar veel verschillende zaken naast elkaar worden ingepland; machines, mensen, werkzaamheden en transport. Precies daarvoor ontwikkelden we Logis. Juist de mix van kraanactiviteiten en transport kan Logis uitstekend ondersteunen.

Ja, dat zijn wij
shape-bg
bg

Praktische software voor jouw kraanplanning

Logis, slimme software voor verticaal transport

Ons TMS
circle

Onze opdrachtgevers

Deze bedrijven hebben gekozen voor Logis: