Software

Software is er om je te helpen

Onze transport achtergrond helpt bij efficiënt werken 

Sinds 2015 ondersteunt ITmatic diverse kraanbedrijven. Onze software Logis maakten we speciaal voor de branche verticaal transport. Logis biedt ondersteuning tijdens het gehele bedrijfsproces. De makers van Logis hebben een achtergrond in de transport, dat merk je aan een aantal bijzonder efficiënte functies. Als kraan- & transportbedrijf kun je hiermee papierloos, snel en slim werken. 


Regels of uitzonderingen?

Om een kraan- & transportbedrijf van order tot factuur praktisch te ondersteunen, heeft ITmatic de bedrijfsprocessen nauwkeurig bestudeerd. Een kraanplanning kan complex zijn. Dat maakt het automatiseren ervan een uitdaging. Wij streven ernaar tot standaard werkwijzen te komen. Tegelijkertijd willen we ruimte laten voor uitzonderingen. Zo kun je als planner snel en prettig werken en hou je de vrijheid om handmatig aanpassingen te kunnen doen (overrulen). 

Hoe werkt Logis?
shape-bg
bg

Met Logis is dit is verleden tijd:

Dubbel werk, zoals overtypen van bonnen
Herhaaldelijk (onopgemerkt) dezelfde fouten
Lastig schuiven in planning (stress bij de planner)
Voortdurend telefoontjes met vragen tijdens de uitvoering 
Niet afgerekende diensten (gemiste omzet)

Meer weten
circle

Hierbij kan Logis je uitstekend ondersteunen:

  • Een meerdaagse hefklus, waarvoor ook twee hulpauto’s en bijbehorende ballast mee moeten. Deze order beslaat meerdere doordeweekse dagen en meerdere machinisten. Het kan zijn dat de datums nog iets verschuiven. 

  • Een eenmalig speciaal transport van een staalconstructie waarvoor begeleidende voertuigen en een ontheffing nodig is op specifieke datum.

  • Een machinist inplannen die op meerdere machines bevoegd is. Deze persoon houdt van afwisseling, dus hij wil gerust flexibel ingepland worden. Hiervan krijgt hij een update via de app. 

  • Het plaatsen van een hijsbalk met een autolaadkraan op een hoogte van 25 meter.
shape-bg
bg

Wat kun je met Logis?

Logis is software waarmee je orders kunt invoeren, een planning kunt maken en het bijbehorende kostenplaatje kunt schetsen. Daarbij is er de MyOrders app, waarmee een werkbon en dagstaat digitaal gemaakt kunnen worden. Facturatie en verloning zijn ook onderdeel van het pakket. Daarmee maak je het werkproces rond.

Veelgestelde vragen
circle

Onze opdrachtgevers

Deze bedrijven werken al met Logis:

Wil je dat wij jou een keer bellen?

Vul hiernaast je gegevens in en wij bellen je terug op een moment dat het jou past.

bg

circle

MyOrders app downloaden

shape-bg

MyOrders app downloaden

shape-bg
bg

circle